employer

About “Sharilyn Viscosi”

Hoe speel je poker?

Poker is een kaartspel dat elementen van geluk en vaardigheid combineert. In dit artikel zullen we het bewijs van beide kanten van dit debat onderzoeken en proberen te bepalen of poker uiteindelijk een spel van geluk is of een spel van vaardigheid. Er is een voortdurend debat onder pokerspelers over de vraag of succes in poker meer te wijten is aan geluk of vaardigheid. Een zeer belangrijk onderdeel van poker is om na te denken over wat de tegenstanders houden, omdat dit bepaalt hoe goed je spel kan werken.

Het klinkt misschien alsof dit geen grote zaak is, maar in feite moet je de informatie van de tegenstanders kaarten die kunnen toevoegen aan veel informatie over hun hand, op vele verschillende manieren te nemen. Om een succesvol resultaat te krijgen, moet je ook vooruitdenken, dus online poker is een voorbeeld van een spel waar vaardigheid en geluk elkaar ontmoeten. Dit is de reden waarom je beide ezels en één flush trekken vroeg in de hand krijgt en je komt er laat in.

Sommige spelers worden bijvoorbeeld erg boos als ze de kaarten van de tegenstander niet kennen, omdat je dan een kans in de hand krijgt om geluk te hebben en te winnen. Als je weet wat een speler in zijn/haar gat heeft, als je weet hoe ze graag hun kaarten spelen wanneer er veel geld op de tafel is, zul je het spel beter begrijpen dan 99,9% van de spelers en gokkers die niets weten over de psychologie van de tegenstander. Ik ga je de ene vaardigheid vertellen die net zo belangrijk is als discipline, want als je wilt winnen in poker, maakt het niet uit of je gedisciplineerd bent of niet, alles wat je nodig hebt is deze ene vaardigheid: Lees De Hand.

Het effect van geluk is op korte termijn het meest opvallend. In een enkele hand, spel of toernooi, kan geluk gemakkelijk overweldigen vaardigheid. Zelfs de beste spelers moeten hopen dat de kaarten tot op zekere hoogte samenwerken. Zelfs als de persoon die bleef een geweldige hand heeft, verbeteren onze kansen nog steeds omdat we nu de mogelijkheid hebben om ze te bluffen en ze te dwingen om te vallen. Door op de rivier te bluffen, kunnen we onze kansen verbeteren van 1 in 20 naar 1 in 3.

Het probleem is dat we meestal niet kunnen zeggen of we bluffen of niet. Wat we geluk noemen, is eigenlijk slechts een deel van het hele beeld. Het lijkt misschien alsof we onze kansen op het winnen van een hand niet echt kunnen veranderen, maar we kunnen. Dit kan te wijten zijn aan een aantal dingen zoals slecht lezen, gebrek aan informatie, en onze tegenstander roept onze inzet met een goede hand. Als de beste hand die we kunnen hebben AA is, wat is dan de kans dat we een hand met AA winnen?

No projects found.