employer

About “Lakita Kalis”

Kun olet selvittänyt, miksi et ole tarpeeksi mukava voittaa, sinun täytyy saada tarpeeksi mukava voittaa. En voi antaa sinulle mitään konkreettisia ehdotuksia siitä, miten käsitellä tilanteesi. Se on henkilökohtaisen kokemuksen asia. Voin kertoa, että sinun on selvitettävä, mikä aiheuttaa ongelmasi ja korjattava se. Jos heidän korttinsa ovat heikkoja, he todennäköisesti yrittävät työntää sinua, varsinkin jos soitat.

Et koskaan tiedä, mitä käsi on, kunnes jokikortti, ja viimeisen kierroksen jälkeen vedonlyönti olet alas mahdollisuus vetää käsi. Kun vastustajasi pelaavat lähellä reilua riviä ja joku on syvällä, on hyvä aika käteistä. On tärkeää ymmärtää tämä: olet vain pelin kolmannessa vaiheessa, kun olet ylös ja vastustajasi on alas. Jos ne ovat alas, olet jo voittanut, koska olet ylös kaikista vaiheista. Näin päädyt kahteen voittajaan tapahtumaa kohden.

Texas Hold’em on kolmivaiheinen pokeriturnaus. Mitä useimmat ihmiset ajattelevat yksinkertaisena kolmen kortin floppipelinä, on muutamia yllättäviä vivahteita piilossa keskivaiheissa. Visualisointi on harjoitus, jota olen käyttänyt jo pitkään. Tämä on henkinen tila, jossa haluat olla mahdollisimman paljon ennen jokaista kättä. Luuletko, että pelaat hyvin? Näetkö itsesi joutuvan vartioinnin ulkopuolelle?

Käytän sitä työkaluna auttamaan minua kahdella eri tavalla: Ensinnäkin käytän sitä arvioimaan itseäni. Kun opin bluffata, kuvittelin käveleväni pöydälle kädessäni muutamia valtavia bluffeja. Luuletko että pelaat huonosti? Jos pelkäät nostaa, saatat löytää itsesi huonommassa asemassa kuin ennen vedonlyöntiä. Tämä on jotain, joka on henkisesti vaikea voittaa. Et voi päästä eroon pelosta lyhyellä aikavälillä, mutta voit oppia pelaamaan eri tavalla lyhyellä aikavälillä, jotta vältät jäämisen tappioaversion sykliin.

Se on suunnitelma ja pelaa kättä suunnitelman mukaisesti, jotta voin parantaa peliäni ja saada enemmän kontrolliä pokerin kädestäni. Tässä on kolme yleistä sääntöä, jotka ovat hyödyllisiä sinulle. Hanki itsellesi ajattelutapa olla joku, joka pelaa tällä hetkellä pokeria, mutta ei ole tarpeeksi hyvä tekemään puhelun kädestä. Tämä visualisointiharjoitus on jotain, mitä voit todella tehdä juuri nyt.

Joskus, kun ajattelet parantaa taitojasi pokerin pelissä, se auttaa pystymään visualisoimaan itsesi pois pelistä. Hanki itsesi mukavaan asentoon, ehkä taittamalla korttisi ja odottamalla jokea. Kuvittele miltä sinusta tuntuu tässä vaiheessa. Uskon, että nämä vinkit ovat yleisiä useimmille kokeneille pelaajille, fi.poker-files.com mutta he auttoivat minua, joten on parasta jakaa ne. Se on tämä vastaus, se voi tuntua lyhyeltä, mutta mielestäni sillä on suuri potentiaali hyötyä sinulle.

Tärkeintä on ymmärtää, että pokerin pelissä on liikaa pelaajia. Luulen, että todella perustiedot todennäköisyydestä auttaisi sinua paljon. Olen tosissani, tämä on suurin tosiasia pelistä. Tämän mielessä todennäköisyyden pitäisi auttaa sinua paljon. Tässä pelissä on enemmän pelaajia kuin mitä löydämme kirkosta.

No projects found.